2009. október 29., csütörtök

1hDemo

A neten számos letölthető PCs játék található. Ezeket a játékokat általában kilehet próbálni 1 kerek óráig.

Úgy döntöttem, hogy mivel úgy is a bevallhatónál többet játszom ilyenekkel, akkor már alkotok véleményt is, így legalább egy állandó rovatom lesz:) - hugica ezt csak neked:P.

Röviden így jellemezném a három királyokat.
iWin a trójai királya, Gameshouse a halott oldal és Big Fish Games a neten terjesztett játékok keresztapja.

A Gamehouse jelenleg nem igazán elérhető, legalábbis Magyarországról. A főoldal bejön és onnan lehet is tölteni, de amúgy semmi más. Elviekben hasonló a felépítése a BFG-éhez, de nem egy brand, hanem több válogatása. (Legalábbis régen ilyen volt, most passz.)

A Big Fish Games a hagyományos letöltés vezetője. A legtöbb honlapra tőlük kerül fel az anyag. A big fish enged az egy órán felül még két-két percet. Nem tudom, hogy ez mennyire helyénvaló, de annak idején így játszottuk végig az összes Mystery Case Files-t. Továbbá pozitívum, hogy rettentően nagy a választék. Itt vannak a már említett demók, és online játékok is. Mostanra kialakították a Big Sea Games-t, ami ingyenesen hozzáférhető játékok halmaza, de reg. kell hozzá. Nem regisztráltam, szóval ez a része számomra rejtély maradt.

Az iWin-nek nálam sikerült háttérbe szorítania a többieket. Amennyiben nagyon élveztem egy játékot. (A nagyon alatt nem azt értem, hogy jó volt, most elszívok egy cigit, hanem Anyám, csináld újra.) Az iWin a többiekhez hasonlóan nem csak az 1órás Demókat teszi hozzáférhetővé. Ám itt, nem a szokásos online opciók a hangsúlyosak.
A következő az online repertoir:
  • online party(3db) - úgy kell elképzelni, mint a Honfoglaló
  • Club iWin - passz, reg. kell hozzá, de olcsóbban vehetsz játékot
  • Hotel iWin - reg=saját szoba, saját avatár. Vásárolhatsz, berendezkedhetsz, ismerkedhetsz, angolul
Van még valami, ami igazán jó dolog. Az iWin biztosít számunkra ingyenesen elérhető játékokat. Bizonyos játékokat, amik az idő múlásával kikerülnek a pixisből felszabadít a számunkra és ingyen játszhatunk velük. Persze nem teljesen ingyen, ugyanis be-be jövöget egy-egy reklám, ami fenn is marad 20mp-ig, de ezen túl lehet lépni. A trójai vírusokat mostanra sikerült visszafogni. Tettek fel szűrőt, de én azért még ellenőrizgetem.
Még valami van amit itt meg kell jegyeznem az iWin igényli az állandó internet kapcsolatot. Offline nem lehet használni. Továbbá le kell tölteni a felhasználó felületet, HTML formátum nincs. Pontosabban azon nem lehet játszani.

Köbö ennyi, akkor most lássuk a játékokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése